[논현 술집] 현지 선술집에서의 하룻밤 블로그 게시물
어두컴컴한 선술집에 들어서자 에일 냄새와 구운 고기 냄새가 벽돌처럼 나를 강타했습니다. 그것은 바로 이 건물에서 보낸 셀 수 없이 많은 밤의 추억을 떠올리게 하는 친숙한 향기였습니다. 무뚝뚝하지만 친근한 잭이라는 바텐더가 고개를 끄덕이고 윙크하며 나를 반겼다. "무엇을 사드릴까요, 친구?" 그는 낮고 거친 목소리로 물었다.
나는 바에 자리를 잡고 방을 둘러보았다. 선술집은 활기가 넘쳤고, 손님들은 술을 마시며 웃으며 이야기를 나누었습니다. 모든 방문객을 환영하는 듯한 활기찬 분위기였습니다. 나는 에일 한 잔을 주문하고 좋은 사람들과 더 나은 대화를 나누며 하룻밤을 보내기로 했습니다.
맥주를 홀짝이는 동안 다양한 고객들이 뒤섞여 있는 것을 볼 수 있었습니다. 난폭한 선원들의 무리가 있었는데, 그들의 얼굴은 바닷바람 때문에 붉게 물들었고 그들의 웃음은 전염성이 있었습니다. 한 쌍의 늙은 타이머가 구석에 앉아 있었다
As I walked into the dimly lit tavern, the smell of ale and roasted meats hit me like a ton of bricks. It was a familiar scent, one that brought back memories of countless nights spent in this very same establishment. The bartender, a gruff but friendly man named Jack, greeted me with a nod and a wink. "What can I get ya, mate?" he asked, his voice low and gravelly.
I took a seat at the bar, surveying the room. The tavern was bustling with activity, the patrons laughing and chatting over their drinks. It was a lively atmosphere, one that seemed to welcome all comers. I ordered a pint of ale and settled in for a night of good company and even better conversation.
As I sipped my ale, I couldn't help but notice the eclectic mix of patrons. There was a group of rowdy sailors, their faces ruddy from the sea breeze and their laughter infectious. A pair of old timers sat in the corner