[갈비찜 백종원 레시피] 다음 식사를 위한 맛있고 쉬운 갈비찜 레시피
갈비찜은 진하고 고소한 맛으로 많은 사람들에게 사랑받는 인기 한국 요리입니다. 얇게 썬 쇠고기 갈비에 달콤하고 고소한 소스, 각종 야채를 넣어 만든 쇠고기 조림 요리입니다. 이번 블로그 포스팅에서는 집에서 시도할 수 있는 간단하고 쉬운 갈비찜 레시피를 알려드리겠습니다.
재료:
* 얇게 썬 쇠고기 갈비 1파운드
* 간장 2큰술
* 고추가루(고추가루) 2큰술
* 황설탕 2큰술
* 쌀식초 2큰술
* 다진 마늘 2큰술
* 간 생강 1큰술
* 참깨 1큰술 기름
* 얇게 썬 파 1테이블스푼
* 구운 참깨 1테이블스푼
* 1
Galbi jjim is a popular Korean dish that is loved by many for its rich and savory flavors. It is a braised beef dish that is made with thinly sliced beef short ribs, a sweet and savory sauce, and a variety of vegetables. In this blog post, we will share a simple and easy galbi jjim recipe that you can try at home.
Ingredients:
* 1 pound beef short ribs, thinly sliced
* 2 tablespoons soy sauce
* 2 tablespoons Korean chili flakes (gochugaru)
* 2 tablespoons brown sugar
* 2 tablespoons rice vinegar
* 2 tablespoons garlic, minced
* 1 tablespoon ginger, grated
* 1 tablespoon sesame oil
* 1 tablespoon green onions, thinly sliced
* 1 tablespoon toasted sesame seeds
* 1